Бившият служебен министър на младежта и спорта Весела Лечева заяви,

...
Бившият служебен министър на младежта и спорта Весела Лечева заяви,
Коментари Харесай

Весела Лечева пред БНТ: Процесът по изграждането на стадион Българска армия е необратим

Бившият длъжностен министър на младежта и спорта Весела Лечева съобщи, че процесът по построяването на стадион " Българска войска " е необратим в изявление за Българска национална телевизия.

Председателят на Български стрелкови съюз се надява, че и други клубове, с изключение на ЦСКА, ще намерят своя модел за възстановяване на материалната база.

" Много се веселя, че това приключи с сполучлив край. Дадохме началото на построяването на едно съвременно оборудване. Дадохме началото на един от първите сполучливи модели на интервенция сред страна и частен интерес. Този развой е необратим. Ще имаме едно съвременно оборудване в центъра на града. Доста години минаха, до момента в който се постави началото. Много търпеливи бяха нашите съграждани. Надявам се всички останали футболни тимове да намерят своя модел за развиване ",заяви тя.

Весела Лечева е уверена, че новата стрелкова база ще помогне на състезателите ни в подготовката за Олимпийските игри.

" Договорът, който сме подписали с министерството е за 3 млн. лв. без Данък добавена стойност. В края на февруари се надявам да завърши този ремонт. В края на март може да стартира подготовката и българската пукотевица да има своя нов Национален стрелкови комплекс, който да предлага съвременни условия. Пожелавам на всеки един спорт да има такава база ", добави тя.

Бившата състезателка по спортна пукотевица уточни какво желае да види през новата 2024 година

" Най-голямата ни фантазия е българската пукотевица да се показа сполучливо на Олимпийските игри. Най-голямото ни предпочитание е състезателите, които са си сложили високи цели, а точно завоюване на медали от Олимпийски игри, международни и европейски шампионати, да реализират своите цели и фантазии ",добави тя.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР