Бившият служебен министър на финансите Асен Василев обяви, че ако

...
Бившият служебен министър на финансите Асен Василев обяви, че ако
Коментари Харесай

Асен Василев се надява отново да е финансов министър

Бившият длъжностен министър на финансите Асен Василев разгласи, че в случай че групировката " Продължаваме промяната " завоюва изборите на 14 ноември, ще упорства още веднъж да заеме позицията.

" Хората се вълнуват от цената на тока, вълнуват се да има положителни заплати, добър бизнес, да има положителни учебни заведения и лечебните заведения да работят. Това, което най-вече ме порази, е какъв брой доста е бил мачкан дребният и междинен бизнес и какъв брой боязън към момента има. Този гнет над дребния и междинния бизнес би трябвало да спре ", разяснява Василев в изявление за БНР.

Според него тези, които желаят да влязат в листите, са нормално най-неподходящи.

" Почти всички водачи на листи в първия ни диалог с тях ни отхвърлиха. Казаха, че си имат по-добра работа и не са мислили да влизат в политиката. Търсим хората да не са подвластни от политиката. Всеки да си има бизнес, да си има занятие, с цел да не зависи от това дали ще е в Народното събрание. От хората в листите не желаеме нищо финансово. Провели сме диалози с другари и познати от IT бизнеса, от Лондон и Ню Йорк, има задоволително хора, които желаят да ни финансират. Абсолютно безплатно. И на тях им пука какво ще стане с България, и на тях им е писнало да чуват, че България е обвързвана с корупция и с последните места по всичко ", уточни пред БНР някогашният министър.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР