Бившият служебен екоминистър Асен Личев, който редовно блести в социалните

...
Бившият служебен екоминистър Асен Личев, който редовно блести в социалните
Коментари Харесай

ТРАНСФОРМАЦИЯ: Бивш екоминистър-американофоб изведнъж заобича САЩ

Бившият длъжностен екоминистър Асен Личев, който постоянно " свети " в обществените мрежи с бълването на тайни теории и до неотдавна изявен американофоб, внезапно е претърпял сериозна промяна и е заобичал Съединени американски щати. 

Как се случи трансформацията? 

Само преди няколко месеца ексминистърът винеше непосредствено без научни доводи и на ангро Съединени американски щати за разпространяването и, забележете, инкубирането, на ковид. Тогава, както Lupa.bg ви осведоми, тайната доктрина на Румен-Радевото предопределение се пръкна под статуса на различен, " набожен " в " пЛандемията ", лишила живота на 30 000 нашенци до момента Страхил Ангелов, ексдепутат от Българска социалистическа партия - главен труженик за референдум против джендър идеологията у нас. 

" Върховният съд на Съединени американски щати като че ли не знае КОЙ е финансирал измислянето на Ковида!?!? ", написа някогашният министър, визирайки значително и на решението на съда оттатък Океана да няма наложителна имунизация в избрани среди ". Самият той е " ваксан " със " сиропче ". 

Сега обаче Личев е запял нова ария. От няколко седмици той популяризира внука си - артист в Щатите, в това число из обществените фейсбук групи с огромен брой визити и членове. 

" Намираме се в 87North Productions - американска кино продуцентска компания, фокусирана върху производството на екшън филми. Отдясно на моя внук Александър е Mike Chat - знаменит треньор на артисти за екшън филми. Отляво е неговата брачна половинка и съратничка Neraida Bega.

А моят внук е единствения българин, който се приготвя за екшън-актьор сега в 87North Productions! Вярвам, че внука ми го чака аленият килим ", обилно се похвали с момчето Личев. 


Момчето на Личев - в средата 

Александър Късовски е в Лос Анджелис, откакто стана известен от телевизионното шоу " България търси гений " като умел таекуондист. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР