Бившият следовател Петър Петров, по прякор Еврото, е обявен за

...
Бившият следовател Петър Петров, по прякор Еврото, е обявен за
Коментари Харесай

След спецакция в ресторант: Петър Петров-Еврото е обявен за издирване

Бившият следовател Петър Петров, по прякор Еврото, е разгласен за търсене. Това са удостоверили от Министерство на вътрешните работи, съобщи Нова тв.

Късно в понеделник в столичен ресторант се организира спецоперация. По първична информация обект на инспекция са точно Петров, както и предприемачът Размиг Чакърян, по-известен като Ами.

Късно нощес екипи на ГДБОП, Столична дирекция на вътрешните работи и районната прокуратура са влезнали в прочут гръцки ресторант на бул. „ Черни връх “.

Според предварителните данни по предписание на Софийската районна прокуратура са осъществени процесуални дейности против две лица - известни предприемачи.

Според изнесената дотук информация, в Софийска районна прокуратура е почнало следствие, че Пепи Еврото е построил мрежа от висши кадровици и магистрати, които е притискал да правят характерни услуги, в това число и да нападат обвинител №1 Иван Гешев. По делото били налице голям брой доказателства за нерегламентирани срещи на Петър Петров с кадровици, с прокурори и съдии от Софийския градски съд.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР