Бившият синоптик Емил Чолаков и новата му съпруга Ивета са

...
Бившият синоптик Емил Чолаков и новата му съпруга Ивета са
Коментари Харесай

Нови емоции за Емо Чолаков-Ето с какво се захвана бившият синоптик

Бившият синоптик Емил Чолаков и новата му брачна половинка Ивета са завъртели фамилен бизнес. От месец двамата са притежатели на детски празненство център в Костинброд.

Те се занимават с образуване на рождени дни, кръщенета и всевъзможен вид празнични мотиви за малчугани. Името на клуба е „ Мили мои ”, въодушевено от обичаната фраза на Чолаков към участниците в риалити шоуто „ Един за различен ”, което той към този момент четири сезона води, написа „ Ретро ”.

Те неслучайно са избрали да започват бизнеса си в околията на столицата, защото в София конкуренцията в тази ниша е голяма и би им било по-трудно да намират клиентела. Не е ясно дали телевизионната кариера на Чолаков ще продължи или отварянето на празненство центъра е метод да влага изкараните дотук възнаграждения от шоуто, на което беше водещ. За момента от Нова телевизия не са обявили нов сезон на „ Един за различен ”, откакто четвъртият беше тотално разрушен по рейтинг от конкуренцията му по Би Ти Ви – „ Ергенът ”. Възможно е Емо да изпадне от ефира, само че той е оплел кошницата си добре, тъй като с изключение на с частен бизнес продължава да си вади прехраната и като метеоролог в РВД към Летище София. Благодарение на упорития си труд наскоро съумя да купи и нова къща за себе си, втората си жена и децата им.

Любимецът на феновете мина под венчилото за повторно през лятото на 2021 година, година и половина откакто претърпя жестока персонална покруса и загуби майката на двете си деца. Първата му брачна половинка Краси издъхна след неравна борба с рака единствено на 39-годишна възраст. Утеха някогашният синоптик от Би Ти Ви откри в новата си половинка Ивета, с която се ожениха на скромна гала в битов комплекс край Гоце Делчев в компанията единствено на шепа близки хора.

Съпруга №2 е добре призната от двете щерки на Чолаков. Голямата Ема, кръстена на него, е към този момент в тийнейджърска възраст и даже си има другар. По-малката й сестричка пък е съвсем връстничка на дъщеричката на своята мащеха Ивета, която е нейно дете от предходна връзка. И трите девойки живеят дружно с тв водещия и втората му жена в новата си къща. За втората брачна половинка на Чолаков не се знае съвсем нищо, като се изключи че е родом от Годеч и е приключила Нов български университет. В момента тя е главен мотор на новия фамилен бизнес. Техни близки издават, че работели интензивно и за собствен правоприемник, а Емо мечтаел да стане и мъжки баща, нищо че гони 50, написа още „ Ретро “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР