Бившият син кмет на Дупница д-р Панчо Панайотов участва в

...
Бившият син кмет на Дупница д-р Панчо Панайотов участва в
Коментари Харесай

Екскмет на Дупница участвал в операцията по спасяването на умиращия бивш депутат Христо Марков

Бившият наследник кмет на Дупница доктор Панчо Панайотов взе участие в интервенция за спасяването на един от основателите на Съюз на демократичните сили в Пловдив Христо Марков. Както БЛИЦ първи заяви, за положението на политика стана ясно след пост, оповестен в профила на писателя Румен Леонидов.

В събота той отпътувал в града под тепетата след спогодба с ексдепутата от Великото национално заседание да проведат среща със съидейници във връзка план за основаване на нова дясна Народна партия.

„ Христо Марков не пристигна и ние започнахме да го търсим, само че не го открихме и си тръгнахме. След това прочетох във Facebook апел на писателя Румен Леонидов, който бе написал: „ Приятели, Христо си отива. Вратата му е заключена от вътрешната страна и не може да извика Спешна помощ. Говорих преди минути с него по телефона. Моля ви, майни, сторете нещо. Бог да му е на помощ!”. „ Потърсих Евгени Костенаров от Пловдив по телефона и го помолих да направи нещо. Той е отишъл и дружно с още един техен другар са съумели да отворят жилището на Христо Марков и са го настанили в болница “, описа пред „ Струма “ Панчо Панайотов.

56-годишният Христо Марков е оставен за лекуване в отделението по неврология. В последните години някогашният народен представител от Седмото велико и 36-то национално заседание е бил на ръба на оцеляването и е преживявал от възнаграждения за авторските си текстове в осведомителни уеб сайтове.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР