Бившият шеф на ВМЗ-Сопот, назначен на поста в мандата на

...
Бившият шеф на ВМЗ-Сопот, назначен на поста в мандата на
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Бившият шеф на ВМЗ-Сопот си купил диван за 10 бона държавни пари

Бившият началник на ВМЗ-Сопот, назначен на поста в мандата на икономическия министър от кабинета " Петков " Корнелия Нинова - Иван Иванов, е пръснал десетки хиляди левове държавни пари за ремонт в административната постройка на завода, научи Lupa.bg. При това за свое лично улеснение. 

Оказва се, че с изключение на, че е наел с пари от бюджета къща в Хисаря, която да употребява, до момента в който е отпред на ВМЗ, а до работното му място е возен заран и по здрач с кола и водач - карана също с държавно гориво, Иванов е преустроил и самия офис. 

Докато е бил там, той е решил да ремонтира складово помещение до кабинета си в стая за отмора с преустрояване за колосална стойност. 

И за похлупак - си е внесъл холна гарнитура... с масажни функционалности, която красяла новото помещение, разкриват нашите източници, потресени от заварената от прясно назначеното управление панорама.

Новооборудваната стая била пригодена да обезпечава двучасовата следобедна сънливост на назначения от Нинова изпълнителен шеф.

Любипитната детайлност е, че Иванов бе зам.-министър на защитата в кабинета на Пламен Орешарски. Тогава титуляр на МО бе Ангел Найденов, за чийто шеф на кабинета Иван Жерков се носят митове, сходни на изказванията за Иванов. Говори се, че въпросният, комшия по бюро на Иванов, е докарвал цели легени, с цел да ги пълнят секретари с морска сол, с цел да прави той спа бани на работното си място. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР