Бившият шеф на пощенската служба Паула Венелс е знаела, че

...
Бившият шеф на пощенската служба Паула Венелс е знаела, че
Коментари Харесай

На шефката на пощенската служба Паула Венелс е казано, че други хора могат да имат отдалечен достъп до Horizon в таен запис

Бившият началник на пощенската работа Паула Венелс е знаела, че други хора могат да имат далечен достъп до Horizon, съгласно изминал запис.

В записана среща от 2 юли 2013 година, получена от ITV News at Ten, госпожа Vennells и няколко други ръководители на пощенски служби са разговаряни от двама правосъдни счетоводители, които са почнали следствие на вероятни проблеми с дефектна ИТ система.

Рон Уормингтън и Иън Хендерсън от компанията Second Sight ги предизвестиха, че пощите не са задоволително транспарантни по отношение на риска от далечен достъп до сметките на клоновете. В един миг те разясняват опцията " кървясъл осведомител " да оповести това познание обществено.

Двойката сподели: „ Когато казвате, че не са имали достъп до системата Horizon, само че в действителност са предавали записи към живи данни...това е в действителност рисково. Последното нещо, което желаете, е отговор на обзор на място това значи, че изрично нямаше достъп до данни онлайн от Bracknell. Ако след седмица някой прокълнат информато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР