Бившият шеф на НСО ген. Тодор Коджейков намира откъде да

...
Бившият шеф на НСО ген. Тодор Коджейков намира откъде да
Коментари Харесай

Бившият гард на Бойко пазарува с маркова мадама

Бившият началник на НСО ген. Тодор Коджейков намира от кое място да си купува обувки даже когато моловете не работят, видя HotArena.

Онзи ден той обиколи бутиците в центъра на София и си хареса чифт маркови чепици. С него беше непозната дама, която го консултираше из комерсиалните обекти.

Шопинг турът на тогавашният гард на премиера Бойко Борисов продължи повече от час. Генералът носеше маска за предотвратяване от вируси даже навън, до момента в който спътницата му ходеше по улиците с непокрито лице. Крачейки по тротоарите, 53-годишният мъж хвърляше постоянно взор към покривите, като че ли очакваше там да зърне някой снайперист.

В един от магазините Коджейков си хареса обувки, премери ги и откакто се увери, че са му по размер, ги купи. После с дамата му стигнаха пеш до централата на „ Български пощи ”. Там се разделиха и всеки от тях се качи в личната си кола, видяха през обективите си папараците на „ Уикенд ”.

Кариерата на ген. Коджейков в НСО стартира през 1993 година Тогава националният играч и занаятчия на спорта по академично гребане бе назначен като действен служащ, а малко по-късно го включиха в екипа за защита на президента Желю Желев. Генералът остана гард и на идващия държавен глава Петър Стоянов. Когато последният съобщи властта на Георги Първанов, Коджейков бе изместен в бранш „ Делегации и посетители ”. Там се грижеше за сигурността на пристигнали на аудиенция у нас ВИП персони - Путин, испанският крал Хуан Карлос, папа Йоан-Павел II и други По времето, в което Бойко Борисов кметуваше, Коджейков бе началник на персоналната му защита. През 2009 година генералът стана зам.-началник на НСО, а през 2012 година президентът Росен Плевнелиев го назначи за началник на службата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР