Бившият шеф на новините в Би Ти Ви - Венелин

...
Бившият шеф на новините в Би Ти Ви - Венелин
Коментари Харесай

Как е възможно: Шокираща причина накара Николета Маданска да се върне при Венелин Петков!

Бившият началник на новините в Би Ти Ви - Венелин Петков и екс спортната журналистка Николета Маданска още веднъж са дружно. Това разкриха близки до тях хора като потвърдиха, че те живеят под един покрив. Новината за раздялата на двамата гръмна преди седмици, а Николета се беше върнала в дома на родителите си с двете си деца.

Е, през днешния ден тя очевидно е преосмислила нещата и е склонила да даде нов късмет на мъжа си, само че повода за това е шокираща за мнозина. Близки до Маданска разкриха, че животът й с Венелин въобще не е бил цвете и тя от дълго време не е сияела от благополучие, както прави една в действителност глезена и обичана жена.

" И все пак го направи, реши се. Много от познатите й обаче не са съгласни с това решение, тъй като тя го взе от възприятие на невъзможност. Казано в резюме - Николета реши, че с две деца на ръце ще й е пъклен мъчно, че даже невероятно да си откри различен мъж и осъзна, че до момента в който децата й пораснат, ще би трябвало да живее сама ", разясняват източниците.

По думите им Маданска си дала сметка, че в днешно време е мъчно да намериш подобаващия човек и когато си самичък и самостоятелен, а камо ли да се надяваш да попаднеш на мъж, който ще те вземе и ще обича освен теб, а и децата ти. Венелин Петков най-малко си гледал хлапетата и това я предиздвикало да премисли нещата.

" Дано да е права обаче, тъй като доста постоянно от концепцията за сигурност и нерешителност вършим най-големите си неточности ", прибавят източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР