Бившият шеф на новините в Би Ти Ви се преквалифицира

...
Бившият шеф на новините в Би Ти Ви се преквалифицира
Коментари Харесай

Кой обра до шушка Венелин Петков?

Бившият началник на новините в Би Ти Ви се преквалифицира в детски преподавател и академични учител

Бившият шеф на новините в Би Ти Ви Венелин Петков неотдавна е станал жертва на нагли апаши . За случая описа самият Венелин в електронните медии. От думите му става ясно, че къщата му е била брутално обрана от крадци. Те не просто отмъкнали каквото им видели очите, само че протегнали ръка дори на кабелите, а след влизането им с щурм парцелът бил в покъртително състояние.

„ Разбиха къщата и ми изтръгнаха напълно всички кабели от стените. Разбрах, че ги горели и предавали медта за остаряло желязо жалва се журналистът, който от няколко месеца живее изцяло сам в палата си в Бистрица. Половинката му и майка на двете му деца Николета Маданска, която бе спортна водеща в Би Ти Ви, си събрала багажа и си тръгнала от къщата на Петков. Тя се пренесла заедно с децата в друго покрай София село, точно Лозен, където родителите й имат дом. Тъй като двамата с Венелин нямаха брак, Николета не можела да претендира за част от къщата му в Бистрица.

Запознати издават, че тогавашният шеф на Би Ти Ви построил огромната къща още досега, в който вземал тлъста заплата за изявите си на дребния екран. Допреди това той живеел в тясна квартира в остаряла кооперация на столичната ул. „ Иван-Асен II “. Съседи на Венелин коментират, че къщата му била на два етажа и от нея лъхал лукс .

Той обаче бранел персоналното си пространство по всевъзможен метод и дори най-любопитните комшии не можели да хвърлят поглед върху цялостния облик на постройката.
Докато двамата с Николета бяха влюбени и щастливи, тя непрекъснато споделяше фрагменти от домашния им уют в публичните мрежи макар нежеланието на Венелин. От тях бе видно, че дворът на имота в Бистрица е голям, облицован с доблестен камък, със зелена морава, красиви храстчета, лятна шатра и саксии с цветя зад двуметрова плътна ограда. В момента обаче журналистът живеел там сам като кукувица, а Николета не припарвала до тогавашното им любовно гнездо. Наскоро тя сподели, че е била на море с двамата им дребни синове в чужбина, а Венелин по същото време е почивал като ерген и е карал сърф в прилежаща Гърция, написа Минаха години.

Вероятно Маданска скоро ще се върне още един път в Би Ти Ви като водещ на спортната емисия, тъй като майчинството й изтича. След уволнението на Петков тя не завърши контракта си с медията. Бившият й обичан пък е преподавател на деца в елитно частно образователно заведение в София, а наесен ще води лекции и в УНСС. Венелин ще преподава на магистрите в компетентност „ Мултимедийна журналистика " към катедра „ Медии и обществени връзки “ в - столичния ВУЗ като хоноруван преподавател.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР