Бившият шеф на НАП Румен Спецов е получил покана отново

...
Бившият шеф на НАП Румен Спецов е получил покана отново
Коментари Харесай

Спецов вероятно отново ще стане шеф на НАП

Бившият началник на Национална агенция за приходите Румен Спецов е получил покана още веднъж да оглави Приходната организация. Това удостовери той пред NOVA, като прецизира, че е подготвен да поеме поста.

Припомняме, че Румен Спецов бе шеф на данъчните в интервала от май на 2021 г. до август на 2022 година Той стана прочут с три неща - първо с кариерата си на културист преди да поеме приходната администрация.

След това пък избухна скандал с хипотетична данъчна машинация с негово присъединяване. Добрата вест за него бе фактът, че по негово време Национална агенция за приходите съумя да събере рекордните съвсем 30 милиарда лева или с цялостен милиард над предстоящото.

Спецов е протеже на Асен Василев и последният, който е и принципал на Национална агенция за приходите като министър на финансите, отхвърли да го уволни макар абсурда с вероятната машинация. От приходната организация разясниха импровизирано за Клуб Z, че са очаквали при избирането на Василев за министър той още веднъж да предложения Спецов. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР