Бившият шеф на Кинтекс съвсем наскоро се сдоби със свой

...
Бившият шеф на Кинтекс съвсем наскоро се сдоби със свой
Коментари Харесай

Бившият шеф на Кинтекс критикува Нинова във Фейсбук

Бившият началник на " Кинтекс " напълно неотдавна се снабди със собствен персонален профил в обществената мрежа " Facebook ".

С първите си изявления Александър Михайлов насочва рецензии съм вицепремиера и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова.

" Явно аз ставам все по-неудобен за Корнелия Нинова, тъй като не преставам да приказвам истината за „ Кинтекс “ и оръжейния отрасъл и за това обединяването против мен се разраства... ", написа Александър Михайлов.

Сподедяме обявата му без редакторска интервенция:

" Тридесет години по-късно партия и страна още веднъж са едно!

Пресцентърът на Българска социалистическа партия оповестява какво ще прави Държавната консолидационна компания. Няма подозрения, че от Позитано идват и крайните нареждания за всяко решение. Вече даже не се пробват да го крият.

С други думи ДКК би трябвало да се чете като Държавната Компания на Корнелия.

За тези, които не знаят, единствено да напомня какво е ДКК – конструкция, която е принципал (собственик) и надзирава 16 дъщерни сдружения, които оперират със стотици милиони (а с размерите на работа на „ ВМЗ “ през последните месеци, можем да кажем и милиарди). Идеята е там да е застъпено професионалното начало, а решенията да се взимат от групов орган на база експертиза. Те пазят голям държавен запас и е основно да са самостоятелни.

Кирил Петков споделяше като министър на стопанската система, че ДКК е нездравословна конструкция. Корнелия Нинова обаче доста си я хареса и резервира.

Защо – питайте пресцентъра на Българска социалистическа партия. За да не стават неточности адресирайте въпросите до ДКК - Държавната Комунистическа (Социалистическа) Компания. Защото при Нинова и Българска социалистическа партия се връща във времената преди 10 ноември, натам е насочила и стопанската система ни.

Конкретно за изказванията в това партийно прессъобщение - очевидно аз ставам все по-неудобен за Корнелия Нинова, тъй като не преставам да приказвам истината за „ Кинтекс “ и оръжейния отрасъл и за това обединяването против мен се разраства: стартира с Министерство на стопанската система и промишлеността, включи се ДКК и новото управление на „ Кинтекс “, а в този момент очевидно и целият партиен уред на Българска социалистическа партия се засилва да ме нападна, ползвайки Прокуратурата за “бухалка”. Това приказва единствено едно - дейностите ми са доста неприятни за някого, само че изцяло верни! ".



Снимки: Александър Михайлов / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР