Бившият шеф на Главна дирекция за борба с организираната престъпност

...
Бившият шеф на Главна дирекция за борба с организираната престъпност
Коментари Харесай

Шефът на СДВР: Контактът на полицейския шеф Янев с Нотариуса е бил служебен

Бившият началник на Главна дирекция за битка с проведената престъпност (ГДБОП) Любомир Янев е имал контакт с Мартин Божанов - Нотариуса. Според направената инспекция обаче контактът е бил длъжностен. Това съобщи шефът на Столичната дирекция на вътрешните работи Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов, представен от през днешния ден.бг.

" Любомир Янев е заместник-началник на отдел " Криминална полиция ", беше възобновен на работа от съда. Затова, което визирате за контакта му с Божанов, неговият контакт, съгласно документите, е изцяло длъжностен и не допуска инспекция ", сподели Николов в отговор на въпрос за Любомир Янев във връзка медийни изявления за контакт с простреляния Мартин Божанов-Нотариуса.

По думите на Николов Янев е заместник-началник на отдел „ Криминална полиция “ в Столична дирекция. Той беше възобновен от съда след малко спиране на кариерата си в Министерство на вътрешните работи, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи. И изясни, че с данни, с които разполага, излиза наяве, че контактът на Янев с Божанов е бил „ изцяло длъжностен “ и „ не допуска безусловно никакво назначение на инспекция “.

На в допълнение запитване какъв тъкмо е бил този контакт, Любомир Николов уточни: „ Както споделих - длъжностен контакт, който е разказан в детайли в документи с гриф за дискретност и не мога да популяризирам такива данни “.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР