Бившият шеф на ФСБ и секретар на руския Съвет за

...
Бившият шеф на ФСБ и секретар на руския Съвет за
Коментари Харесай

Daily Mail:  Дясната ръка на Путин оцеля след опит за убийство 

Бившият началник на ФСБ и секретар на съветския Съвет за сигурност Николай Патрушев е оживял след атентат. Това оповестява Daily Mail, базирайки се на един от опозиционните телеграм канали на Руската федерация.

В началото на юни, съгласно медията, Патрушев е бил приет в болница с влошено здравословно положение.

Изданието твърди, че някогашният началник на тайната работа на ФСБ е бил токсичен със синтетична отрова. Но той съумял да оцелее и да преживее покушението против живота му.

„ Кой стои зад опита за ликвидиране, какви са претекстовете и по какъв начин стана допустимо да се провежда фактически осъществен опит за ликвидиране на представител на толкоз високо равнище на власт, към момента не е известно “, цитира Daily Mail своя източник.

Същият източник твърди, че отравянето на Патрушев, който в Руската федерация в тесни кръгове е именуван вероятен правоприемник на Путин, не е инсценировка, а начало на огромно преразпределение на властта.

За последно Патрушев се появи обществено на 5 против 6 юли. Тогава той беше в източните региони на Руската федерация. Твърди се, че в петък той е участвал на видеоконференция с съветския президент Владимир Путин. Но даже и тогава лицето на политика не беше показано в непосредствен проект.

Кой е Патрушев?

Николай Патрушев е секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация от 2008 година В интервала 1999 - 2008 година той оглави ФСБ, заменяйки Путин на този пост.


Washington Post уточни най-вероятния правоприемник на Путин

Припомняме, че по-рано задгранични медии писаха, че секретарят на Съвета за сигурност Николай Патрушев ще размени Владимир Путин, който сякаш трябваше да се подложи на хирургично премахване на раков израстък. Според публицисти лекарите на Путин упорстват за нуждата от хирургическа интервенция в близко бъдеще. Твърди се, че шефът на Кремъл има рак, болест на Паркинсон и шизоафективно разстройство.

Смята се, че 70-годишният Патрушев стои зад тактиката на съветската войска в Украйна и че той е убедил Путин, че Киев е високомерен от неонацисти.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР