Бившият шеф на БНТ Коко Каменаров и водещата Радина Червенова

...
Бившият шеф на БНТ Коко Каменаров и водещата Радина Червенова
Коментари Харесай

След развода: Радина и Коко Каменаров се събраха на сватбата на дъщеря си

Бившият началник на Българска национална телевизия Коко Каменаров и водещата Радина Червенова още веднъж се събраха, само че този път поради сватбата на щерка си. През уикенда Анастасия сподели „ да " на дългогодишния си другар Яким, който е племенник на Гого Лозанов, а още преди месеци „ Галерия " първа разкри за годежа им. Сватбата е била извънредно скромна и в наличието единствено на фамилиите на булката и младоженеца.

 

Анастасия и Яким се разписали в обредния дом, след което небрежно се почерпили в столично заведение, само че без обилни украси, тежки софри и десетки посетители.

Дъщерята на Коко и Радина даже не е била с булчинска рокля. Младоженката е заложила на елементарна зимна бежова рокля, стилно манто и дребна чанта в същата гама. Анастасия е с лек ежедневен грим, а вместо тежък кок просто е изправила косата си.

Младоженецът също очевидно не е ходил на специфичен шопинг тур за сватбата, а е заложил за специфичния ден на дънки, пуловер и сако в бежово-кафявата гама, с цел да е в звук с Анастасия. На подписването Каменаров и Радина Червенова показали топли връзки един към различен и не разрешили разривът в брака им да провали най-щастливия ден на щерка им. На един от фрагментите някогашният началник на Българска национална телевизия е прегърнал журналистката, а на нейното лице грее голяма усмивка.

За следващ път Радина показва безукорен жанр, включващ елегантно бяло палто и ефектни слънчеви очила.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР