Бившият шампион в средна категория Крис Уайдман иска да се

...
Бившият шампион в средна категория Крис Уайдман иска да се
Коментари Харесай

Даже и Крис Уайдман се закани да детронира Джон Джоунс

Бившият първенец в междинна категория Крис Уайдман желае да се качи в полутежка категория и да се бие за купата против Джон Джоунс. Уайдман се показва доста едва в последните си борби и съумява да завоюва 1 от последните си 5 дуела. Всички 4 загуби на Американеца са с жесток нокаут. Последната му загуба беше през ноември от Жакаре Соуза, само че тези провали не пречат на фантазиите му:

Squad goals @FunkMaster_UFC@chrisweidman@ALIAQUINTA@GPVillante#SerraLongo #UFCBrooklyn pic.twitter.com/WUiPWhrltL
— Watch UFC on BT Sport (@btsportufc) January 20, 2019
"Чувствам се добре в този момент, само че имам проблеми с врата и ще би трябвало да се видя с лекарите. Не знам какво ще върша в идната си борба, тъй като към този момент този проблем забавя нещата. Има благоприятни условия пред мен и не знам дали ще се удрям в междинна или полутежка категория. Здравето е най-важно и очаквам, с цел да забележим какво ще стане. Със сигурност ще се удрям тази година, само че най-вероятно ще се наложи интервенция.

Много желаех борбата с Рокхолд през ноември и бях подготвен, само че не се получи. Мисля, че в даден миг отново ще се срещнем в междинна или полутежка категория. Мечтата ми е да се удрям с Джон Джоунс и той е в полезрението ми откогато бях първенец. Винаги съм си представял, че се качвам при него и му взимам купата. Трябва да поработя и да си извоювам позиция, само че това несъмнено е борба, която ме интересува. Мисля, че тези неща с пикограмите хвърлят сянка върху неговото завещание. "
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР