Бившият шампион в категория перо Макс Халоуей показа едно от

...
Бившият шампион в категория перо Макс Халоуей показа едно от
Коментари Харесай

Макс Халоуей смаза от бой сърцат Калвин Кейтър

Бившият първенец в категория перо Макс Халоуей сподели едно от най-хубавите представяния в кариерата си. 29-годишния хаваец оглави UFC on ABC 1, което се организира доскоро в Абу Даби на остров Яс. View this post on Instagram

Негов противник беше Калвин Кейтър.

Битката им продължи всичките 5 рунда и стигна до решение, което беше повече от доминантно в интерес на Халоуей - (50-43, 50-43, 50-42). Макс съумя да господства от самото начало и не даде никакви шансове на своя противник. Бившия първенец беше бърз като мълния и не спираше да пресира и да вкарва тежки удари на Кейтър.
View this post on Instagram

Халоуей доминираше във всеки рунд и на няколко пъти рефера умерено можеше да спре борбата. Макс съумя да счупи носа на Кейтър, който сподели голямо сърце и продължи да се бие, макар че колкото да си стоеше на краката. Макс вкара в пъти повече удари от своя конкурент, танцуваше, забавляваше се и крещеше, че е най-хубавият боксьор в UFC.
View this post on Instagram

Халоуей опита над 600 удари, а близо половината от тях бяха обилни. Феноменално показване от страна на хаваеца, който прекъсна серия от 2 следващи загуби и още веднъж си заслужи късмет за купата против Волкановски, който записа 2 победи над него, само че във втората борба остана усещане, че успеха му беше подарена. Кейтър от своя страна се връща към загубите и се разделя със серия от 2 следващи победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР