Бившият шампион в женската дивизия на Strikeforce и пионер в

...
Бившият шампион в женската дивизия на Strikeforce и пионер в
Коментари Харесай

Джина Карано ще участва в нов сериал от сагата Междузвездни войни

Бившият първенец в женската дивизия на Strikeforce и пионер в женския ММА - Джина Карано има нова изненада за всички почитатели на бойните спортове и паметната поредност Междузвездни войни. Източници сочат, че 36-годишната фаворитка на ММА почитателите ще се снима в нов сериал с името " The Mandalorian ". Той ще е част от света на " Междузвездни войни " и събитията в него ще се развият във времевия интервал след " Завръщането на джедаите " от 1983г. Подробности към ролята на Джина Карано не са известни към момента.

Джина Карано не се е била от 2009 година. С последния си дуел тя записа и първата си загуба в професионалната си кариера. След седем следващи победи, Крис " Сайбор " нокаутира Карано в първия рунд на дуела им.

Въпреки, че не е стъпвала в клетката от доста години, Карано бе извънредно значима част в развиването на женския ММА. Преди Ронда Раузи да притегли погледите на света към бойните качества, Джина бе най-известната жена в спорта и съгласно огромна част от анализатори и почитатели, без нея, опциите за дамите в професионалния ММА през днешния ден, нямаше да съществуват.

След края на атлетическата си кариера, Карано мина към Холивуд, където взе участие в някои известни продукции като " Haywire ", " Fast and Furious 6 " и " Deadpool ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР