Бившият шампион на UFC в тежка категория Жуниор Дош Сантош

...
Бившият шампион на UFC в тежка категория Жуниор Дош Сантош
Коментари Харесай

Жуниор Дош Сантош: Иванов се оказа много корав боец, той е победил смъртта

Бившият първенец на UFC в тежка категория Жуниор Дош Сантош съобщи след днешната си победа над Благой Иванов на шампионата UFC Fight Night 133, че не има намерение да губи темп и ще се бие по-често. Той сподели това в изявление пред медиите след борбата с Багата.

“Чувствам се отлично. Всичко проблеми се не помнят, когато постигнете победа. За да не губите уменията си е належащо да се биете по-често. Аз съм още веднъж в отлична форма. Освен това, Иванов се оказа доста твърд войник, той е победил гибелта. Очаквах сложна борба, както се и оказа”, съобщи Циганина след триумфа.
“Трябваше да внимавам за удара на Благой, той има ударна мощност. Освен това играе с противоположен гард, само че против такива противници постоянно е мъчно. Трудно е да нанасяте джеб толкоз постоянно, колкото в борбите против противници с правоверен жанр, само че го направих, тъй като напипах вярната отдалеченост. Срещу левичари, би трябвало да внимавате, когато нанасяте удар, тъй като съперникът контраатакува. И както се вижда от лицето ми, някои от ударите му доближиха задачата си. Но се усещах убеден в стойка”, добави Жуниор.

“Не знам кой ще е идващият ми противник. В момента тежка категория минава през забавен стадий. Засега нищо не мога да кажа, би трябвало да обсъдя някои неща с екипа си. Но има един вид, който съставлява интерес за мен. Това е трета борба против Стипе Миочич. А след това ще забележим? Мисля, че би било добра борба. Заслужаваме я и двамата. Разбира се, ние заслужаваме да се бием за купата. Миочич беше първенец, той загуби колана си поради един удар. Това е тежка категория. Един прецизен удар може да реши всичко. Трябва да изчакаме малко. Кормие и Леснар ще проведат дуел. Все още не е известно по кое време, само че тяхната борба ще се организира. Така че можем да се срещнем с Миочич. А спечелилият може да се бие за титлата”, добави Дош Сантош.

“Аз съм естествен войник от тежка категория и мога да върша всичко. Мога да нанеса ритник със завъртане. Ако почувствате подобаващия миг да нанесете удар, и го извършите в точния момент, тогава всичко е наред. А единственият метод да почувствате този миг е да водите постоянно борби. Възнамерявам да си умря със фамилията си и да се върна в залата. Аз съм на 34 години. Остават ми още доста битки”, приключи бразилският войник.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР