Бившият шампион на UFC в категория перо Жозе Алдо пожела

...
Бившият шампион на UFC в категория перо Жозе Алдо пожела
Коментари Харесай

Жозе Алдо пожела реванш с Конър

Бившият първенец на UFC в категория перо Жозе Алдо пожела още веднъж да се бие с Конър Макгрегър. Техният предходен мач през декември 2015-а година влезе в историята. Ирландецът нокаутира бразилската легенда единствено за 13 секунди и счупи върха за най-бърз завършек на мач, в който е заложена купа на UFC.
Алдо се намира в серия от две следващи победи. В събота вечер той нокаутира Ренато Моикано.

Jose Aldo calls for rematch with Conor McGregor: ‘There’s nowhere to run’ (@guicruzzz) https://t.co/LZUJ7QthTN pic.twitter.com/l0tlXBVaj0
— MMAFighting.com (@MMAFighting) October 9, 2018 " Мисля, че ще стане прекрасен пердах с Конър. Няма проблем да се кача и в горната категория. Тъкмо няма да се мъча със свалянето на килограми - разяснява Алдо. - В първия мач с Макгрегър не съумях да покажа работата, която бях приключил. Той пласира отличен удар. Ако имам втори късмет, мисля, че историята ще завърши по различен метод. " Макгрегър наподобява склонен да се бие с Алдо. Той разгласи, че има предпочитание да покаже своите умения на галавечер в Бразилия. Очаква се идващият мач на Макгрегър да бъде против Доналд Серони - Каубоя. Наказанието на ирландеца за мелето след мача с Хабиб Нурмагомедов изтича през април.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР