Бившият сенатор Рик Санторум се оплака, че големите загуби на

...
Бившият сенатор Рик Санторум се оплака, че големите загуби на
Коментари Харесай

Рик Санторум казва тиха част на глас след загубите на републиканските избори

Бившият сенатор Рик Санторум се оплака, че огромните загуби на изборите, претърпени от републиканците, в действителност са знак за това какъв брой „ чистите демокрации “ са неприятна форма на ръководство.

Републиканците бяха изправени пред опустошителни загуби във вторник, защото гласоподавателите в Охайо преобладаващо избраха да легализират и в конституцията на щата. Във Вирджиния демократите прекатурнаха щатската Камара на представителите, поемайки контрола над цялата законодателна власт. Въпреки че абортите не бяха категорично в бюлетината, бъдещето на репродуктивните права във Вирджиния зависеше от това коя партия управлява държавното управление.

„ Вие поставяте доста секси неща като аборт и марихуана в бюлетината и доста млади хората излизат и гласоподават. Това беше скришен сос за злополучие в Охайо, ” изхленчи Санторум във вторник вечер по Newsmax.

„ Слава богу, че множеството щати в тази страна не ви разрешават да поставите всичко в бюлетината, тъй като чисто демокрациите не са методът да се ръководи страна. “

Като оставим настрани странния избор на дескриптор на Санторум (секси, в действителност?), действителното му недоволство е смешно. Санторум е смутен, че демокрацията работи.

Докато републиканците в цялата страна се пробват да прокарат по-екстремни стратегии, доста въпроси като отбраната на абортите, легализирането на марихуаната и повишението на минималната заплата се слагат за референдуми. Републиканци всякога.

Но вместо да вземат действителния урок тук и да стартират да оферират политики, които харесват гласоподавателите, републиканците се забиват. Вземете да вземем за пример другата хватка на Санторум, която се оказа, тъй като проблемите бяха „ секси “ (отново, уф).

Може би младите гласоподаватели не са желали просто да се включат в някаква обществена наклонност. Може би младите гласоподаватели в действителност ги е грижа за.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР