Бившият селекционер на България Красимир Балъков смята, че ако футболните

...
Бившият селекционер на България Красимир Балъков смята, че ако футболните
Коментари Харесай

Краси Балъков: Кръстаич е балканец, който знае манталитета ни, имаме шанс да се класираме

Бившият селекционер на България Красимир Балъков счита, че в случай че футболните национали надградят над работата в първите има мачове с Младен Кръстаич, имат шансове да се класират на европейско състезание. Според него първенството този сезон е забавно и оспорвано.

" Тази година шампионата е забавно и равностойно. Наблюдава се наклонност за по-голяма конкуренция. Лудогорец обигра доста нови състезатели и държи положително равнище ", показа той пред Българска национална телевизия.

Той приказва и за потреблението на системата Вар. " Някои са за ВАР, други са срещу. Системата не е въз основата на визии и трендове, а на обстоятелства. Не би трябвало да бъде накъсвана играта. Тълкуването на обстановките би трябвало да се почисти. Самите съдии не владеят технологиите по най-хубавия метод ", добави той.

По връзки на националния тим е на мнение, че актуалният ментор е точният човек за отбора.

" Младен Кръстаич е верният човек в вярното време. Той е балканец, който знае манталитета ни. България е в много добра група. Унгария и Сърбия са много мощни тимове. Ако момчетата продължат, при всички положения имаме късмет да се класираме ", добави той.
 Младен Кръстаич: Градим тим за идващите 10 години
Младен Кръстаич: Градим тим за идващите 10 години

Това е огромната цел
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР