Бившият селекционер на България Ивайло Петев записа осми успех в

...
Бившият селекционер на България Ивайло Петев записа осми успех в
Коментари Харесай

Нов успех за Петев и Омония в Кипър

Бившият селекционер на България Ивайло Петев записа осми триумф в десетия си мач отпред на гранда от Острова на Афродита Омония (Никозия). В дуел от 24-ия кръг на кипърската Първа дивизия 20-кратният първенец на страната завоюва с класическото 3:0 семейството си на Арис (Лимасол). Попаденията за отбора на българския експерт осъществиха Санде (7’), Лопес (66’) и Соломон (90’). Любопитното е, че това е четвърти триумф на домашна сцена и трети, пристигнал след класика.

С новите три точки Омония събра 44 в актива си и продължи победната си серия. Омония от дълго време си подсигурява място в Топ 6, каквата бе поставената пред Ивайло Петев съществена цел. Нещо повече, водилият хърватския гранд Динамо (Загреб) експерт пое отбора с едвам 19 точки след 14 изиграни срещи, като за по-малко от два месеца завоюва цели 25 и изстреля тима в зоната на шампионския плейоф.
Match report: Επικρτηση με 3-0 επ του ρη

Περισστερα: https://t.co/418C1DcszJ

Τα γκολ των " πρασνων " σημεωσαν οι Βντρα, Λπες και Σλομον #OMONOIA pic.twitter.com/TvdOab0lb4
— AC Omonia Nicosia (@ACOmoniaNicosia) February 10, 2018 Двукратният първенец на България с Лудогорец е в серия от четири следващи победи, като общо на сметката си има осем триумфа, едно тъждество и една загуба при голова разлика 27:9. Единственото проваляне досега - с минималното 0:1 като посетител на Аполон (Лимасол), пристигна в средата на януари, като любопитното е, че защото това бе отсрочен мач от есенния дял на шампионата, Петев нямаше право да употребява новопривлечените играчи. Сред тях е и националният вратар Николай Михайлов, който сега се възвръща от травма.

Мачовете на Ивайло Петев отпред на Омония досега:

Етникос (Ахна) - Омония 2:2
Омония - Пафос 3:0
Алки (Ороклини) - Омония 0:3
Олимпиакос (Никозия) - Омония 2:3
Омония - Ермис 3:0
Аполон - Омония 1:0
АЕЛ - Омония 2:3
Омония - Неа Саламина 5:1
Анортозис - Омония 1:2
Омония - Арис (Лимасол) 3:0
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР