Бившият секс символ на 80-те и 90-те години продължава да

...
Бившият секс символ на 80-те и 90-те години продължава да
Коментари Харесай

„Искам да остарея естествено”: На 56 години Памела Андерсън шокира с тъмни старчески петна и сива коса на наградите Fashion Award – Снимки)

Бившият секс знак на 80-те и 90-те години продължава да шокира обществеността - през вчерашния ден, 4 декември, Памела Андерсън дойде на празненството на Fashion Award, на което беше поканен целият холивудски хайлайф. Репортерите незабавно насочиха камерата към 56-годишната русокоска - наподобява тя е решила да остарее с присъщата си искреност.

Звездата отхвърли да носи козметика, нанасяйки върху лицето си единствено овлажнител и емайл за устни. Старческите петна, бръчките и тъмните кръгове под очите не притесняваха Памела - в случай че в младостта си тя интензивно демонстрираше младежката си половост, в този момент тя също самоуверено демонстрира измененията в стареещото си тяло. И човек може единствено да се възхищава на това!

За изявата си тя избра ленен костюм и сако в кремави нюанси, а на краката си обу сабо на платформа. Памела не се занимаваше със комплицирани стилове - известната секс дива просто прибра косата си на ниска опашка.

Някои неща обаче останаха непроменени - леко закачливата  усмивка и тънките вежди. Андерсън не следва международните трендове в модата, искайки да остане вярна на себе си даже в света на Instagram.

Източник: wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР