Бившият съветски президент Михаил Горбачов вярва, че , който според

...
Бившият съветски президент Михаил Горбачов вярва, че , който според
Коментари Харесай

Михаил Горбачов коментира избирането на Байдън

Бившият руски президент Михаил Горбачов има вяра, че , който съгласно водещи американски медии е спечелил президентските избори в Съединени американски щати, схваща значимостта на връзките сред страната му и Руската федерация и се надява да бъде възобновено доверието сред двете страни, съобщи организация Фокус. 
В коментар пред организацията Горбачов напомни, че се е срещал с Байдън няколко пъти, в това число когато е бил вицепрезидент на Съединени американски щати. „ Останах с усещането, че той схваща значимостта на връзките с Русия “, сподели някогашният руски водач.
 Горбачов: воин или провалил се посланик Горбачов: воин или провалил се посланик
Преди 30 години, след десетилетия на разделяне, Германия се сплоти още веднъж. Съветският водач по това време, Михаил Горбачов, е ознамен...
" Надявам се, че Джо Байдън ще се стреми да възстановява връзките, да възвърне доверието сред нашите страни. Сигурен съм, че това дава отговор на ползите както на Америка, по този начин и на Русия ", сподели Горбачов.
Русия се нуждае от положителни връзки със Съединени американски щати, само че „ не непременно “, уверен е Горбачов.
" Интересът към тези избори в Съединени американски щати беше огромен по целия свят и това е разбираемо. Това е поради мястото на Съединени американски щати в международната политика: връзките с Америка са значими за всички, за всяка страна ", сподели Горбачов. " Сигурен съм, че Русия също се нуждае от положителни връзки със Съединените щати, само че несъмнено, не непременно ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР