Бившият съветник в ДАНС Алексей Петров е призован в Специализираната

...
Бившият съветник в ДАНС Алексей Петров е призован в Специализираната
Коментари Харесай

Алексей Петров: Цветановщината не спира

Бившият консултант в ДАНС Алексей Петров е свикан в Специализираната прокуратура през днешния ден. Това заяви самият той преди плануваното съвещание в Апелативния спецсъд по делото против него Марчело Джотолов, Янко Попов, Антон Петров и Кирил Топалов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Моето дело е една агонизираща към този момент принуда, за която всички вие знаете. По-скоро бих я определил като персонална вендета на господин Цветанов, само че тази принуда завършва. Тя завърши пред очите ви, тя стартира пред очите ви. Да, господин Цветанов съумя да ми реализира обществена екзекуция, тъй като той лиши 10 години от живота ми, той ми подписа за тези 10 години обществена смъртна присъда ”, сподели Алексей Петров. Той съобщи, че споделя тези неща “не с неприятно възприятие персонално към него, дори бих споделил, че се отнасям към него със състрадание като към дете в неравностойно състояние ”. “Защото считам, че той не схваща към момента това, което е направил ”, добави Петров.

“Не единствено аз, доста хора сме съперници на “Цветановщината ”, тъй като това е рисков феномен и това би трябвало да бъде сигнал отсега нататък, когато инцидентно попаднал във властта човек реши, че би трябвало физически, душевен да репресира хора, които не му харесват и още по-лошо да правораздава от тв приемника ”, съобщи Петров.

Той счита, че “Цветановщината ” не стопира. “Защо през днешния ден още веднъж съм извикан тук? Много ще ми е забавно по коя от компетенциите на Специализираната прокуратура би трябвало да бъда свикан ”, уточни Петров. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР