Бившият съветник на Доналд Тръмп Стив Банън се опитва да

...
Бившият съветник на Доналд Тръмп Стив Банън се опитва да
Коментари Харесай

Големият проект на Стив Банън за популистки университет в Италия се разпада

Бившият консултант на Доналд Тръмп Стив Банън се пробва да сътвори школа за " гладиатори " бранители на " юдейско-християнския Запад " в някогашен италиански манастир. Тишината, която към момента царува зад вековните стени на манастира обаче, е удостоверение за ограничавания интерес, който американецът предизвика на Стария континент.

Манастирът Тризулти, учреден през 1204 година посред зеленината в полите на Апенините в района Абруцо, на стотина километра източно от Рим, през 1947 година е възложен на Цистерцианския медал, пустее и не се употребява по предопределение.

Миналата година министерството на културата го даде на концесия за 19 години и 100 000 евро на година на католическия институт " Дигнитатис Хумане " (Dignitatis Humanae - DHI), център за проучвания с началник британеца Бенджамин Харнуел, който е непосредствен с Банън.

В аскетичните килии на монасите, посред изтънчено завършения жив плет и павираните пътеки, Харнуел възнамерява да образова бъдещите националистически водачи и " културни воини " против секуларизма, джихадизма, противозаконната имиграция и употребата на елементарните хора от могъщия хайлайф.

" Обучението ще е тежко ", ще наподобява на духовно отшелничество, имащо за цел " в действителност да се проникне с ръка, даже с пестник в душата на индивида и да се изтръгне оттова всичко, което не е значимо, и да бъде положено в нея всичко положително, което може да бъде усъвършенствано ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР