Бившият сътрудник на Тръмп Касиди Хътчинсън казва, че Руди Джулиани я е опипвал на 6 януари 2021 г.

...
Касиди Хътчинсън, бивш сътрудник на Белия дом, който стана ключов
Коментари Харесай

Касиди Хътчинсън, бивш сътрудник на Белия дом, който стана ключов свидетел в изслушванията в Конгреса на 6 януари, твърди, че адвокатът на бившия президент Доналд Тръмп, Руди Джулиани я опипа в деня на нападението над Капитолия.

Твърди се, че инцидентът е станал зад кулисите на речта на бившия президент Доналд Тръмп в деня на бунта. В откъс от новите мемоари на Хътчинсън, „Достатъчно“, получен от The Guardian, Хътчинсън казва, че бившият кмет е пъхнал ръката си под полата й.

„Руди обвива едната си ръка около тялото ми, затваряйки пространството, което беше разделяйки ни... Свеждам очи и гледам как свободната му ръка се протяга към подгъва на сакото ми“, написа тя за Джулиани.

Хътчинсън свидетелства пред Конгреса за отвращението си от атаката от 6 януари. „Гледахме как сградата на Капитолия се обезличава заради лъжа“, каза тя тогава.

Джулиани подхранва неверното твърдение, че изборите през 2020 г. са били откраднати, като прави неверни твърдения за изборна измама. Оттогава той е обвинен в Джорджия за предполагаемата му роля в заговор за незаконно обръщане на резултатите от изборите през 2020 г. и пледира невинен по 13 обвинения срещу него там.

Що се отнася до твърденията на Хътчинсън, те не са първите от тях срещу бившия кмет на Ню Йорк. През май жена, която твърди, че е била бивш служител на Джулиани, заведе дело за 10 милиона долара, обвинявайки го в сексуално насилие, тормоз и кражба на заплати. Джулиани отхвърли тези обвинения.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР