Бившият състезател Пери Маккарти настоя, че е било жестоко“ Михаел

...
Бившият състезател Пери Маккарти настоя, че е било жестоко“ Михаел
Коментари Харесай

Съдбата на Михаел Шумахер е „отчайващо жестока“, тъй като приятел споделя информация от най-близкия си кръг

Бившият играч Пери Маккарти настоя, че е било „ грубо “ Михаел Шумахер да бъде ранен на ски, откакто е съумял да премине през кариерата си като F1 супер звезда.

Шумахер получи мозъчна контузия, до момента в който караше ски със сина си преди 10 години, което го остави в кома в продължение на шест месеца. Семейството му гневно пази информацията за здравето му, като седемкратният международен първенец в този момент живее в дома си в Швейцария.

Маккарти работи дружно с Шумахер в Бенетон като тест водач, като двамата стават другари. И англичанинът в този момент отбрани фамилията на някогашната звезда на Ферари за тяхната дискретност, настоявайки, че е вярно информацията да се пази сред стеснен вътрешен кръг.

„ Семейството му държи на безспорната дискретност и единствено част от вътрешния му кръг ще знае детайлности за положението на Майкъл. Някой като Жан Тод, който беше някогашен управител на Майкъл във Ферари и някогашен президент на ФИА, би бил доста покрай фамилията ", сподели той пред OLBG.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР