Бившият състезател от националния отбор на България по борба класически

...
Бившият състезател от националния отбор на България по борба класически
Коментари Харесай

Бившият национал на България по борба Даниел Александров е обвинен в блудство с непълнолетно лице

Бившият играч от националния тим на България по битка типичен жанр и сегашен народен представител от политическа партия ГЕРБ Даниел Александров е упрекнат за блудничество с малолетно лице.

По случая от началото на предишния месец Софийската градска прокуратура предложи на основния прокурор Иван Гешев да изиска от Народното събрание да снеме имунитета на 31-годишния Александров.

" Софийска градска прокуратура (СГП) предложи на основния прокурор на Република България да внесе стимулирано искане до Народното събрание на Република България (НС) за предоставяне на позволение за привличане към наказателна отговорност на Д. А., народен представител в 49. Народно заседание.

Предложението е направено от наблюдаващия прокурор в СГП по отношение на формирано на 31.05.2023 година досъдебно произвеждане и в него се сочи, че събраните доказателства са задоволителни за привличане в качеството на обвинен на Д. А. за закононарушение по член 150, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на следствието са събрани доказателства за това, че на 07.05.2023 година, в с. Бистрица, Д. А. посредством приложимост на мощ направил дейности, за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст ", се споделя в формалното
Всичко за Вашата сватба
известие на Софийски градски съд.

Санкцията за закононарушение по член 150, алинея 1 от Наказателния кодекс (НК) е от 2 до 8 години затвор.

Александров е европейски вицешампион по битка типичен жанр при 82-килограмовите от Рим 2020. Той има и две бронзови оценки от континентални шампионати от Рига 2016 и Красноярск 2018, както и бронзов орден от Европейските игри в Баку 2015.
Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg