Бившият състезател на Интер Херберт Прохаска не скри своето огромно

...
Бившият състезател на Интер Херберт Прохаска не скри своето огромно
Коментари Харесай

Бивш халф на Интер: Много съм тъжен за случващото се в клуба

Бившият играч на Интер Херберт Прохаска не скри своето голямо отчаяние от напускането на Антонио Конте.

Преминалият и през Рома 65-годишен някогашен австрийски национал счита, че управлението на "нерадзурите " направи голяма неточност като позволи индивида, който изведе Интер до "скудетото " да си тръгне.

Роденият във Виена някогашен футболист не пропусна да разяснява и обстановката в другия италиански гранд Рома, като показа своите очаквания за положително бъдеще на "вълците ", откакто клубът от "вечния град " ще бъде воден от Жозе Моуриньо.

"С наслаждение ще кажа своето мнение за събитията в Интер и Рома. Това са два огромни тима и аз с интерес проследявам какво става, тъй като съм минал и през двата отбора. Ще стартира със състава от Милано, който подвигна шампионската купа. Когато Интер завоюва скудетото си признавам, че бях доста благополучен. Имах огромни очаквания за новия сезон, като се надявах, че Конте ще реализира велики неща. Аз бях сигурен, че с още 3 класни попълнения, тимът има всички шансове даже да завоюва Шампионската лига ", разяснява той.

"В следствие обаче, останах извънредно отчаян и неприятно сюрпризиран. Никога няма да схвана за какво босовете позволиха управител от равнището на Антонио Конте да си тръгне. Той е изцяло в правото си да желае и желае устойчиво финансово бъдеще както за себе си, по този начин и за клуба. Нямаш право да не осигуриш на Конте нужното, откакто той те е извел до върха и е донесъл такава наслада на хората. Бях доста печален, когато научих, че Антонио напуща, само че почтено казано считам, че в Интер сами са си отговорни. Сега още веднъж ще градят всичко изначало, с нов управител, който ще има своите условия и ще е нужно време, до момента в който нещата се подредят. Симоне Индзаги е ментор, който почитам доста и нека се оправи добре. А по отношение на Рома, те могат да са спокойни с назначението на Моуриньо. Те съумяха да привлекат един от най-хубавите треньори в международния футбол и съм сигурен, че ги чакат положителни дни. За Рома най-малко съгласно мен следва по-добро бъдеще в сравнение с за актуалните първенци на Италия “, съобщи австриецът. Към днешна дата Херберт Прохаска е състезателен публицист в австрийски вестник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР