Бившият съпруг на покойната Уитни Хюстън – Боби Браун, даде

...
Бившият съпруг на покойната Уитни Хюстън – Боби Браун, даде
Коментари Харесай

Бившият на Уитни Хюстън с шокиращи думи към гаджето на дъщеря си: Искам да го заключат и изнасилват

Бившият брачен партньор на починалата Уитни Хюстън – Боби Браун, даде шокиращо изявление за „ Ролинг стоун “. В него той изненадващо декларира, че не опиатите са умъртвили певицата и прави нечовечен коментар за Ник Гордън – гаджето на починалата си щерка.

По думите на Браун, който беше прочут с това, че неведнъж пребивал Уитни преди развода им през 2007 година, тя умряла от това, че сърцето ѝ било разрушено. Тя беше открита на 11 февруари 2012 година в безсъзнание във вана в хотелска стая в Бевърли Хилс с коктейл от опиати в кръвта. Малко по-късно сърцето ѝ спряло да работи.

В шокиращото изявление Боби Браун приказва искрено за загубата на двете дами в живота си. Попитан за гибелта на щерка си Боби Кристина, която умря при сходни условия като майка си на 26 юли 2015 година след няколко месеца в кома, изпълнителят избухна яростно против приятеля ѝ Ник Гордън.

По думите му, присъдата на Гордън за „ гибел по несъобразителност “ и компенсацията от 36 млн. $, които би трябвало да изплати на фамилията на Боби Кристина, не са задоволителни и той „ не би трябвало да се разхожда на независимост “.

Идеята на рапъра за правдивост е „ Гордън да бъде заключен накъде, където някой може да го изнасилва “. „ Така се усещам. Той ме изнасили като лиши щерка ми “, съобщи той.

Относно гибелта на Уитни, Браун не има вяра, че тя е умряла от опиатите. Това било „ най-неразбраното нещо “, обвързвано с неочакваната гибел на звездата. „ Не мисля, че тя умря от опиатите. Тя работеше в действителност интензивно върху себе си да се почисти от опиатите и... тя беше велика жена “, сподели той. На въпрос какво, съгласно него, е предизвикало гибелта на Уитни, той отговори малко: „ Просто от това, че сърцето ѝ беше разрушено “.

В края на изявлението, запитан кое е най-погрешното разбиране за него самия, Браун отговори: „ Това, че съм неприятен човек. Минал съм през свои лични инциденти и съм имал в действителност неприятни моменти, само че що се касае до сърцето ми – сърцето ми е чисто “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР