Бившият съпруг на Мара Отварачката – Димитър Андонов, чака бебе,

...
Бившият съпруг на Мара Отварачката – Димитър Андонов, чака бебе,
Коментари Харесай

Бившият на Мария чака бебе! Фолкпевицата и Митко Андонов успяха да се помирят

Бившият брачен партньор на Мара Отварачката – Димитър Андонов, чака бебе, разбра HotArena.

Съвсем скоро той ще се снабди с трети правоприемник. Половинката му Никол е в напреднала бременност, само че двамата не са разкрили по кое време се чака бебето. Димитър към този момент има наследник Ивайло от Никол и щерка Марая от фолкпевицата.

Благоевградският предприемач заживя с русокоската Никол след развода си с чалгарката, а преди този момент двете даже са били приятелки. Съвсем до скоро Мария и първият й брачен партньор бяха в доста неприятни връзки, а Андонов даже не искаше да чуе за нея.

Двамата се разведоха, тъй като Мария бе на път да го докара до цялостен банкрут. Той плащаше доста скъпите й клипове и тоалети за хиляди левове. Имането му обаче последователно стартира да се смалява. При развода Мария не взе безусловно нищо от някогашния си, което изцяло скапе връзките им.

С татко й на Марая също реализирам разговора доста мъчно. Причината не знам къде е. Мъжете заявяват едно, когато са с даден човек, а като си тръгнат, ситуацията става напълно друго. Никакви искания не съм имала. Даже и автомобила, който ми беше подарък, до момента в който бях брачна половинка на Христиан, той си го взе. Да не приказваме за други материални облаги! Не мога да нарека това държание отговорно и правилно. От първия си мъж също не съм взела и лев “, оплака се преди време Мария, писа „ България Днес “.

Докато певицата тотално е зачеркнала Гущеров от живота си, то с бащата на детето си в последните месеци е в положителни връзки. Двамата са се разбрали Марая да прекарва повече време с новото семейство на Андонов.

Фолкпевицата няма срещу, тъй като по този начин има повече благоприятни условия да пътува до Монако, където живее новият й загадъчен мъж.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР