Бившият съпруг на Лиляна Павлова има нова жена до себе

...
Бившият съпруг на Лиляна Павлова има нова жена до себе
Коментари Харесай

Мъжът на Лиляна Павлова с нова любов

Бившият брачен партньор на Лиляна Павлова има нова жена до себе си, откакто  министърката и Пламен Николов се разведоха загадка, а тя роди второ дете от различен мъж в края на предходната година.  Бизнесменът също е траял напред и се хвали с нова обич.



Бившите съпрузи имат една пораснала щерка София, която е гимназистка. Запазили се положителни връзки в нейно име и девойката постоянно прекарва време и с майка си, и с новата половинка на татко си. Тя даже е разгласила фотография вкъщи на баща си, на която щастливо театралничат дружно с него и актуалната му партньорка, която не е известна персона. Очевидно обаче Пламен и втората му жена към този момент живеят на фамилни начала, а щерката му София постоянно им гостува.

Фактът, че някогашната министърка на районното развиване се е развела с дългогодишния си брачен партньор стана ясно от последната имуществена декларация пред КПКОНПИ. От нея се разбра, че тя е върнала моминската си фамилия. Дълго време разводът не бе обществено положение, а какви са аргументите да се стигне до него не се знае, написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР