Бившият съпредседател на Зелено движение Владислав Панев напуска партията и

...
Бившият съпредседател на Зелено движение Владислав Панев напуска партията и
Коментари Харесай

Владислав Панев напуска Зелено движение, остава с ПП-ДБ

Бившият съпредседател на " Зелено придвижване " Владислав Панев напуща партията и чака отново да бъде в кандидат-депутатските листи на ПП-ДБ.

Причината е вчерашното решение на управлението на " Зелено придвижване ", че няма да се явят дружно с " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) на изборите на 9 юни, заяви през днешния ден Панев пред Българска национална телевизия.

Той не е склонен с решението. На идните предварителни парламентарни избори 2 в 1 с изборите за Европейски парламент Владислав Панев ще продължи да поддържа ПП-ДБ и чака, че ще продължи да е народен представител от тяхната коалиция.

Според зам.-председателя на парламентарната група на ПП-ДБ със промяната на министри служебният кабинет " става все по-борисовски и все по-пеевски ". " Нямаме никакво подозрение, че той е под техния директен надзор ", разяснява той.

През февруари, преди да се разпадне така наречен " сглобка ", той учреди клуб " Ускорение " с концепцията да зарежда болшинството с нови законодателни хрумвания и направления.

В момента парламентарната група на ПП-ДБ заседава изключително на ул. " Кърниградска ", където се намира централата на ДСБ.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР