Бившият съотборник на Лука Дончич в Реал Мадрид - Андрес

...
Бившият съотборник на Лука Дончич в Реал Мадрид - Андрес
Коментари Харесай

Носиони за Дончич: Той направи нещо историческо през тези пет години

Бившият съотборник на Лука Дончич в Реал Мадрид - Андрес Носиони, приказва за бързото издигане на младия гард и превръщането му в звезда от НБА. Двамата играха два сезона дружно в " кралския клуб ".

" Това, което Лука реализира през тези пет години, е нещо историческо, което ще остане в паметта на всички в продължение на доста години. На толкоз млада възраст той завоюва MVP на Евролигата, MVP на Финалната четворка и се трансформира в суперзвезда на НБА.

На 21 години той към този момент наподобява зрял. Оставя усещане, че господства играта в НБА по същия метод, както доминираше в Европа с Реал Мадрид. Това не е нещо, което се вижда всеки ден.

Най-важното нещо, което Лука реализира през тези пет години, е да трансформира обещанието си в действителност. Той го направи доста бързо, а истината е, че методът, по който реализира всичко това за пет години, е в действителност бясно.

Той мина от това да разтрива раменете на ветераните до доминация в НБА. Засега това не се получава чак толкоз в резултатите, само че е видно в статистиките. Мисля, че това е една от най-експлозивните и изключителни изяви в баскетбола на ФИБА в цялата му история ", показа Носиони, който носи екипа на Чикаго, Сакраменто и Филаделфия от НБА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР