Бившият съдия Марк Холси посъветва Футболната асоциация да накаже Върджил

...
Бившият съдия Марк Холси посъветва Футболната асоциация да накаже Върджил
Коментари Харесай

Бивш съдия призова: 4 мача наказание за Ван Дайк!

Бившият арбитър Марк Холси посъветва Футболната асоциация да накаже Върджил ван Дайк за четири мача за аления му картон против Нюкасъл.

Капитанът на Ливърпул бе изпъден при започване на конфликта със " свраките ", извоюван от отбора на Юрген Клоп с 2:1 след поврат.
 Нюкасъл - Ливърпул 1:2 в мач от Висшата лига
Изумително! 10 от Ливърпул обърнаха Нюкасъл на " Сейнт Джеймсис Парк " в последните минути

Вижте детайлности

Според Холси Ван Дайк би трябвало да бъде осъден за един мач за аления си картон, само че би трябвало да получи в допълнение наказване за отношението си към съдията.

" Футболът не би трябвало да толерира сходни обиди към съдиите - сподели Холси пред " Сън ". - Футболната асоциация би трябвало да тропне по масата и да накаже Върджил ван Дайк за неприемливото си поведение по време на мача против Нюкасъл в неделя.

Новият капитан на Ливърпул се държа доста под стандартите, наложени от един от най-големите клубове във Висшата лига. Ван Дайк псуваше, жестикулираше и не спря да слага под въпрос решението на (главния арбитър Джон) Брукс.

Ван Дайк вярно ще получи един мач наказване за аления картон, само че съгласно мен наказването му би трябвало да бъде увеличено. Обидният език, употребен против новия водач на " алените ", би трябвало да му донесе още един червен картон, за който да бъде осъден за нови три мача.

Това ще извади Ван Дайк от игра за общо четири мача - почтено наказване за държанието му. Хауърд Уеб направи всичко допустимо да изясни новите стандарти в съдийството на всички клубове. Но очевидно някои футболисти, в това число и Ван Дайк, не желаят да чуят. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР