Бившият руски президент Дмитрий Медведев заплаши с атаки страните от

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев заплаши с атаки страните от
Коментари Харесай

„Шпигел“: Дмитрий Медведев заплаши с атаки страните от НАТО

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев заплаши с офанзиви страните от НАТО, написа немското издание „ Шпигел “.

 

Въоръжените сили и обекти в страни, които публично са във война с Русия или са съдружници на врага, са законни цели за нахлуване, написа в канала си в Telegram Медведев, който е заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Русия.

 

„ Лидерите на страните от НАТО единомислещо настояват, че техните страни и целият алианс не водят война с Русия. Но всеки схваща, че обстановката е друга “, декларира Медведев.

Според него, с изключение на политическото управление и въоръжените сили на съперника и техните технологии, обекти на военна и гражданска инфраструктура като мостове и енергийни доставки също са законни цели на офанзиви. Той направи изказванията си, до момента в който въоръжените сили на Москва още веднъж сковаха енергоснабдяването на Украйна с масирани ракетни офанзиви, написа „ Шпигел “.

Медведев упрекна НАТО, че от дълго време е оповестила " хибридна война " на Русия. Довереникът на шефа на Кремъл Владимир Путин, както го показва „ Шпигел “ изтълкува огромните доставки на оръжие за Украйна, против която Москва води своята нападателна война от февруари, като офанзива против Русия. Медведев към този момент се е опитвал да предизвика с сходни закани в предишното.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !      
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР