Бившият руски президент Дмитрий Медведев за пореден път изля гнева

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев за пореден път изля гнева
Коментари Харесай

Медведев плаши Запада с цитати от Библията

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев за следващ път изля гнева си против Украйна и груповия Запад в " Телеграм ". Този път с цитати от последната книга на Библията - " Апокалипсис ". 

В коментара си актуалният зам.-секретар на съветския Съвет за сигурност предизвестява западните страни, че спорът може да се разшири, в случай че продължат подкрепата си за Украйна.

Критиките на Медведев са предизвикани от оповестения през вчерашния ден документ от украинското президентство под името  " Международни гаранции за сигурност на Украйна: рекомендации ". Той е изработен от експертна група, ръководена от шефа на канцеларията на президента Андрий Йермак и някогашния общоприет секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен. Като съществени гаранции в документа са записани инвестициите във военно-промишления комплекс на Украйна и образованието на въоръжените сили на страната под егидата на Европейски Съюз и НАТО.

Посочени са и евентуални гаранти на сигурността на Украйна - Съединени американски щати, Англия, Канада, Полша, Италия, Германия, Франция, Австралия, Турция, страните от Източна и Централна Европа и балтийските страни. В документа също се загатва, че Киев няма желание да се откаже от участието си в НАТО, изтъква се, че то дори е вписано в Конституцията на Украйна, както и че присъединяването към алианса е суверенно решение на страната. 

Медведев определя този план за " увод към Третата международна война ".

" Разбира се, никой няма да даде никакви " гаранции " на украинските нацисти. В последна сметка това е съвсем същото като използването на член 5 от Северноатлантическия пакт ".

След това някогашният президент адресира " нашите върли другари - западните началници от друг диаметър, към които е насочен този нервен зов ".

" Ако тези простаци продължат необузданото напомпване на киевския режим с най-опасните типове оръжия, тогава рано или късно военната акция ще премине на друго ниво. От нея ще изчезнат забележимите граници и евентуалната предвидимост на дейностите на страните в спора. Тя ще следва личен боен сюжет, включвайки нови участници в него. Винаги по този начин се е случвало ".

След това Медведев се концентрира върху една от обичаните му тематики през последните месеци - " чистите жилища " на Запад. Докато нормално обаче плаши Запада със студена зима без съветски газ, през днешния ден руснакът предсказва пъклен огън.

" И тогава западните страни няма да могат да седят в чистите си къщи и жилища, смеейки се на това по какъв начин последователно отслабват Русия посредством подставени лица. Всичко ще пламне към тях. Те безусловно ще изгорят земята и ще разтопят бетона. Ние също ще пострадаме тежко. Всички ще бъдат доста, доста зле. Нали по този начин е казано: " От тия три язви - огъня, дима и жупела, излизащи от устата им, умря третината от индивидите ".

Бившият президент подлага на критика " тесногръдите политици и техните глупави мозъчни тръстове ", които обяснявали " по какъв начин могат да се оправят с нас, без да влизат в директна война ".

" Тъпи идиоти с класическо обучение ", поетично въздъхва за край Медведев.

 
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР