Бившият руски президент Дмитрий Медведев прогнозира днес, че може да

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев прогнозира днес, че може да
Коментари Харесай

Медведев с прогноза за ядрена война, ако Русия бъде съдена от Международен трибунал

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев предвижда през днешния ден, че може да се стигне до нуклеарна война, в случай че Международният углавен съд (МНС) предприеме дейности против на Москва за хипотетични закононарушения в Украйна.

„ Идеята да се накаже страна, която има най-големия нуклеарен боеприпас, е неуместна сама по себе си ", написа Медведев в Telegram.

„ И евентуално основава опасност за съществуването на човечеството. "

Медведев, който беше президент на Русия сред 2008 и 2012 година, в този момент е заместник-ръководител на Съвета за сигурност.

Той упрекна Съединените щати, че желаят да изправят Москва пред интернационалните трибунали, до момента в който самите те в никакъв случай не са били подлагани на наказване поради личните си войни, които, съгласно него, са предизвикали гибелта на 20 милиона души по света.

„ Цялата американска история, като се стартира от потискането на индианците, са кървави войни за заличаване ", сподели 56-годишният Медведев, визирайки коренните поданици на Америка.

Откакто Путин изпрати войски в Украйна на 24 февруари, Медведев постоянно излиза в обществените мрежи, с цел да се нахвърли върху Запада и тези, които подлагат на критика Москва.

Миналия месец той назова тези, които „ ненавиждат “ Русия, „ дегенерати “ и даде обещание да работи, с цел да „ ги накара да изчезнат “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР