Бившият руски президент Дмитрий Медведев поиска от САЩ компенсации за

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев поиска от САЩ компенсации за
Коментари Харесай

Медведев иска САЩ да плати компенсации за Бахмут и Мариупол

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев изиска от Съединени американски щати обезщетения за Бахмут и Мариупол. Това оповестява уеб сайтът

" Да върнат парите или да дадат пари за възобновяване на Бахмут, Мариупол и доста други места, които бяха опустошение с тяхната помощ и поддръжка. С техните пари ", съобщи Медведев.

На това изказване реагира някогашният дипломат на Съединени американски щати в Украйна Стивън Пайфер. Според него Медведев е изгубил хладнокръвие.

" Медведев желае Съединени американски щати да компенсира Русия за тръбопровода " Северен поток " и за вредите, които съветските военни елементи нанесоха на градове в Украйна като Бахмут и Мариупол. Той е безусловно вманиачен ", написа Пайфер в Туитър.

Мариупол беше обграден от съветските войски в първите дни на войната. Към момента градът е опустошен на 90%.

Боевете в региона на Бахмут започнаха през юли предходната година и не престават и до момента. Градът е изцяло опустошен от руснаците.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР