Бившият руски президент Дмитрий Медведев, който в момента е заместник-председател

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев, който в момента е заместник-председател
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Краят на всичко - война с НАТО няма да бъде с танкове, а с ракети с бойни глави

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев, който сега е заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, разяснява изказванията, че страните от НАТО, " би трябвало да са подготвени за война с Русия ". Той съобщи, че такава война няма да се води в окопи с танкове, артилерия и така нататък, а с крилати ракети със специфични бойни глави.

" Сунак, Шолц, Макрон, норвежки, финландски, полски и други шефове на НАТО не престават да настояват, че " би трябвало да сме подготвени за война с Русия. И макар че Русия нееднократно е заявявала, че няма проекти за спор с страните от НАТО и Европейски Съюз, извънредно рисковото говорене по тази тематика продължава. Причините за това са явни. Необходимо е да се отвлече вниманието на гласоподавателите, с цел да се оправдаят многомилиардните разноски за омръзналата бандеровска Украйна ", написа Медведев е обществената мрежа X.

“В края на краищата големите пари се харчат не за решение на обществените проблеми в тези страни, а за война в една непозната за данъкоплатците умираща страна, чието население се е разпръснало из Европа и тероризира локалните поданици. Ето за какво всеки ден водачите на тези страни споделят: “трябва да се готвим за война с Русия и да продължим да оказваме помощ на Украйна, а затова - би трябвало да произвеждаме повече танкове, снаряди, безпилотни самолети и други оръжия ”, показва още той.

„ Но всички европейски водачи цинично лъжат своите жители. Ако, не дай си Боже, такава война се случи, тя няма да следва сюжета на специфична военна интервенция. Тя няма да се води в окопи с артилерия, бронирани машини, дронове и средства за радиоелектронна битка. НАТО е голям боен блок, популацията на страните от Алианса е съвсем 1 милиард души, а общият им боен бюджет може да доближи един и половина трилиона $ “, разяснява Медведев.

„ Ето за какво, като се има поради несъпоставимостта на военния ни капацитет, ние просто няма да имаме избор. Отговорът ще бъде несъразмерен. Балистичните и крилатите ракети със специфични бойни глави ще бъдат употребявани за отбрана на териториалната целокупност на страната ни. Това се основава на нашите доктринални военни документи и е добре известно на всички. И това е прословутият Апокалипсис. Краят на всичко. Западните политици би трябвало да кажат на гласоподавателите си горчивата истина, а не да ги държат като безмозъчни идиоти. Да им обяснят какво в действителност ще се случи, а не да повтарят подправената мантра за подготвеност за война с Русия “, приключва той.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР