Бившият руски президент Дмитрий Медведев каза, че Русия трябва да

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев каза, че Русия трябва да
Коментари Харесай

Медведев: Русия трябва да произвежда повече танкове

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев сподели, че Русия би трябвало да построи и модернизира хиляди танкове в отговор на военната помощ, която идва в Украйна.

Откакто Русия нахлу в Украйна през февруари предходната година държавното управление в Киев желае - и получава - оръжия в диапазона от каски до съвременни танкове от западните сили.

" Както знаете, нашият съперник през вчерашния ден молеше в чужбина за самолети, ракети и танкове ", сподели Медведев по време на посещаване в машиностроителния цех " Омсктрансмаш " в сибирския град Омск.

" Как би трябвало да отговорим ", запита Медведев във видеозапис, който той самият популяризира измежду служащите от завода, профилиран апропо и в произвеждане на оръжия. Във видеозаписа той е показан да инспектира бронирани транспортни средства.

" Ясно е, че следователно за нас ще бъде естествено да увеличим производството на разнообразни типове оръжия и военна техника, в това число и на съвременни танкове ", сподели той.

" Става дума за производството и модернизацията на хиляди танкове ", посочи Медведев.

Понастоящем Медведев, който беше съветски президент от 2008 до 2012 година, е заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация. Той е считан за непосредствен поддръжник на съветския президент Владимир Путин и абсолютно поддържа войната в Украйна.

В Русия от предишното лято е в действие закон, който разрешава по-тясно насочване на стопанската система към потребностите на армията. Това значи, че обособени браншове могат да бъдат задължени да обезпечават доставки за въоръжените сили.
ТЕМА преди 3 дни 1843 преди 3 дни 638 преди 3 дни 718
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР