Бившият руски национал Алексей Спиридонов е в сферата на интересите

...
Бившият руски национал Алексей Спиридонов е в сферата на интересите
Коментари Харесай

Ще продължи ли кариерата си Алексей Спиридонов в Италия?

Бившият съветски национал Алексей Спиридонов е в областта на ползите на няколко клуба в Италия. Това разгласи за съветските медии неговият управител Дмитрий Резванов. За в този момент съответни тимове не се загатват, само че сътрудникът продължава да му търси клуб отвън Русия.
 Нападнаха Алексей Спиридонов с нож в Русия Спиридонов, който е прочут като „ неприятното момче на съветския волейбол “, заради непрекъснатите кавги, в които се забърква, съобщи още при започване на пандемията, че няма нищо срещу да смени ситуацията и да играе за някой клуб в Европа.

Социалната изолираност заради пандемята от ковид не спря буйния манталитет на волейболиста, като той продължи с провокациите си.

 Алексей Спиридонов: Ако не си намеря клуб, ще стана строител! Руснакът се развихри във фейсбук и инстарграм, като назова обществено пандемията „ клоунада “. След това пък съобщи, че в случай че не си откри заслужен клуб, ще продължи кариерата си на...строителната площадка.



Една от най-големите му изцепки в кариерата му е демонстративното покаване на непристоен жест към полските почитатели, на мач сред Русия и " тайфа полска ", с съпътстващи цветисти думи, за което отнесе финансова глоба от Международната федерация.
 Алексей Спиридонов: Хора всеки ден умират и без ковид! Това е някаква клоунада

Алексей Спиридонов играе на поста посрещач и е европейски първенец със „ сборная “ от 2013 година. През миналия сезон волейболистът игра за Урал (Уфа). Преди това бе част от съветския гранд Зенит (Казан), играл е още за Енисей (Красноярск), Факел (Новий Уренгой) и Искра (Одинцово).
View this post on Instagram
Пацаны! Вода холодная, купаться рано

A post shared by Мужская Суперлига Париматч (@superligamen) on Mar 29, 2020 at 2:44am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР