Бившият руски нападател Сергей Юран, който в момента е треньор

...
Бившият руски нападател Сергей Юран, който в момента е треньор
Коментари Харесай

Руски треньор се обиди на алкохолик

Бившият съветски нападател Сергей Юран, който сега е треньор на Химки, се обиди на материал в британската преса, отдаден на престоя му в Милуол. В материала се приказва за него като за " неуспех " и " пияч, който по-често е виждал дъното на бутилката, в сравнение с топката в мрежата ".

" Абсолютно поръчкова публикация, нищо чудно да е тръгнало от Русия без значение от това, че излиза в Англия. Пълно е с погрешни изказвания. Например това, че съм тръгнал по питейни заведения, откакто са ми вдигнали заплатата. Та в Милуол аз получавах най-скромните пари в цялата си кариера. Треньорът ме бил нарекъл " срам ". В Милуол отидох по гледище на Мик Маккарти. След това пристигна този, който ме дефинира като " срам ". С него вместо да влезем във Висшата лига, изпаднахме в трета дивизия. В 4-5 мача бях избиран а номер 1 на терена. Авторът да се беше обадил, щях да му обясня по какъв начин стоят нещата.

Дали са пари на някого да напише статийка и в този момент си вършат пиар на мой тил ", разяснява Юран, който е именуван още Руския танк.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР