Бившият руски двоен агент Сергей Скрипал вече не е в

...
Бившият руски двоен агент Сергей Скрипал вече не е в
Коментари Харесай

Сергей Скрипал вече не е в критично състояние

Бившият съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал към този момент не е в сериозно положение и реагира добре на лекуването след офанзивата с нервнопаралитично вещество предишния месец, заяви болничното заведение в Солсбъри, представена от Ройтерс. Вече няма заплаха за живота му, оповестява Агенция Франс Прес.

 
" Той реагира добре на лекуването, положението му бързо се усъвършенства и към този момент не е сериозно ", съобщи Кристин Бланшард, медицински шеф в Окръжната болница в Солсбъри.
 
Здравословното положение на дъщерята на Скрипал, Юлия, също се усъвършенства и тя към този момент е в схващане и приказва. Преди ден от локалната полиция даже разпространиха нейно изказване, в което тя споделя, че се усеща добре.

 
Скрипал и щерка му са в болница към този момент повече от месец, откакто бяха открити в безсъзнание на 4 март в град Солсбъри. Отравянето на някогашния разузнавач провокира дипломатически скандал сред Лондон и Москва. Британското държавно управление упреква Русия за отравянето, а от Кремъл отхвърлят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР