Бившият руски двоен агент Сергей Скрипал вече не е в

...
Бившият руски двоен агент Сергей Скрипал вече не е в
Коментари Харесай

Сергей Скрипал вече не е в критично състояние

Бившият съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал към този момент не е в сериозно положение, оповестиха лекари, представени от БиБиСи.

От окръжната болница в британския град Солсбъри прецизираха, че Скрипал реагира добре на лекуването и се " усъвършенства бързо ".

66-годишният Скрипал и 33-годишната му щерка Юлия са в болница повече от месец след откриването им в безсъзнание на скамейка в Солсбъри. Те са отровени с химически сътрудник новичок. Англия твърди, че Русия стои зад нападението, което се отхвърля от Москва.

" През предишния четвъртък ви осведомих, че положението на Юлия Скрипал се е подобрило до устойчиво. Както самата Юлия сподели, ежедневно силата й се връща и тя чака деня, когато ще е задоволително добре, с цел да излезе от болничното заведение ", сподели Кристин Бланшард, шеф на окръжната болница в Солсбъри.

" Също желая да ви уведомя за положението на татко й Сергей Скрипал. Той дава отговор добре на лекуването, усъвършенства се бързо и повече не е в сериозно положение ", разясни лекарят.

Вчера съветската държавна телевизия заяви, че в телефонен диалог с братовчедка Юлия е споделила, че с татко й се възвръщат и чакат скоро да изоставен болничното заведение. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР