Бившият ректор на Университета на Уисконсин-Ла Крос д-р Джо Гоу

...
Бившият ректор на Университета на Уисконсин-Ла Крос д-р Джо Гоу
Коментари Харесай

Ректорът на университета, уволнен след появата на порно видеоклипове със съпруга, казва, че училището е нарушило свободата му на слово

Бившият ректор на Университета на Уисконсин-Ла Крос доктор Джо Гоу приказва по CNN тази седмица, откакто беше уволнен от поста си в учебно заведение след откриването на нецензурен видеоклипове, които той и брачната половинка му направиха и разгласиха в огромни порно уеб страници.

Гоу сподели на водещите на CNN Бриана Кейлар и Борис Санчес, че решението на учебното заведение да го уволни е нарушаване на правата му според Първата корекция и че в решението не му е даден " подобаващ развой ".

Освен това той настоя, че не е нарушил политиката на университета, като е разгласил видеоклиповете на него и брачната половинка му, и твърди, че е извършил заповедта на учебното заведение към него да „ даде добър образец “, а видеоклиповете му дават добър образец за " независимост на словото. "

Бившият ректор на Университета на Уисконсин-Ла Крос Джо Гоу отбрани порнографските видеоклипове, които го накараха да бъде уволнен от ролята му.

Университетите на Регентския съвет на Уисконсин единомислещо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР