Бившият ректор на УХТ проф. Кольо Динков вероятно ще бъде

...
Бившият ректор на УХТ проф. Кольо Динков вероятно ще бъде
Коментари Харесай

Бившият ректор на УХТ, глобен от КПКОНПИ, става областен управител на Пловдив

Бившият ректор на УХТ проф. Кольо Динков евентуално ще бъде назначен за регионален шеф на Пловдив. Очаква се неговото предопределение да стане факт до няколко дни. Той е по предложение на „ Продължаваме промяната “, като съвсем всички губернатори ще бъдат от групировката на Кирил Петков и Асен Василев. Останалите ще бъдат по оферти на „ Демократична България “.

Това се случва на фона на свадите сред двете ръководещи партии, които взаимно се упрекват в подмолни дейности при назначение на основни фигури в страната.  По закон регионалните шефове се назначават от министър-председателя. Така Николай Денков може да уточни всички 28 губернатори.

ГЕРБ и Политическа партия – Демократична България не са договаряли имената на губернаторите, написа

Проф. Кольо Динков е роден в Първомай, като два мандата е бил ректор на Университет по хранителни технологии от 2011 до 2019 година.

Името му нашумя, откакто през 2021 година КПКОНПИ го санкции с 10 000 лв. за спор на ползи. Освен това той трябваше да се върне 22 хиляди лв., взети като хонорар по план, в който той е назначил себе си за началник на европейски план. Решението беше доказано от всички инстанции.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР